Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-027 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-027 Sample Questions:

1. Which menu option must be used to grant a user the authority to add or remove users to one or more Security Groups?
A. Security Controls
B. Database Access
C. Set Security Profile
D. Authorize Group Reassignment
Answer: D

2. Which three properties can be added in the Classifications application? (Choose three.)
A. Section
B. Domain
C. Attributes
D. Classification
E. Specifications
F. Units of Measure
Answer: C, D, F

3. When creating an escalation, how will one make it system-wide?
A. identify a site
B. identify an organization
C. include a communication template
D. leave the Organization and Site fields blank
Answer: D

4. With which option is the E-mail Listener polling frequency associated?
A. the E-mail staging
B. the individual cron task
C. the individual cron task instance
D. the E-mail Listener configuration
Answer: C

5. When creating a new application, what are the three application types to choose? (Choose three.)
A. Power Application
B. Tool Bar Application
C. Signature Application
D. Self Service Application
E. Single Page Application
F. Crossover Domain Application
Answer: A, D, E

6. Which resource allows for the definition of premium pay codes and outside rates?
A. Users
B. Crafts
C. People
D. Person Groups
Answer: B

7. What is defined by using Condition Monitoring?
A. Meters
B. Routes
C. Conditions
D. Measurement Points
Answer: D

8. Which feature should be associated to a location in order to categorize the location and list values for defined characteristics or specifications?
A. Assets
B. Spare Parts
C. Classifications
D. Terms and Conditions
Answer: C

9. Which location type may be assigned to a system hierarchy?
A. Labor
B. Building
C. Operating
D. Storeroom
Answer: C

10. When using Report Downtime for an asset to change Downtime status, what are the status choices?
A. In or Out
B. On or Off
C. Up or Down
D. APPR or WAPPR
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved