Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-026 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-026 Sample Questions:

1. Which server component acts as a traffic controller by directing information and handling requests from the agent?
A. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Disk
B. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Data
C. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Fabric
D. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Replication
Answer: B

2. Which IBM Tivoli product provides protection from data loss on a file server?
A. IBM Tivoli Storage Manager
B. IBM Tivoli Data Protection for Files
C. IBM Tivoli Storage Productivity Center
D. IBM Tivoli Business Application Management
Answer: A

3. Which solution begins the process of determining customer assets and data capacities?
A. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Data
B. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Fabric
C. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Assets
D. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Replication
Answer: A

4. Which statement describes the functions that IBM Tivoli Storage Productivity Center data management provides?
A. discovery, monitoring, and chargeback
B. monitoring, organization, and kickbacks
C. monitoring, installation, and maintenance
D. discovery, configuration, and organization
Answer: A

5. Given a scheduled audit at a customer site, which privilege class will be sufficient to grant the auditor the ability to review the IBM Tivoli Storage Manager server application?
A. auditor
B. system
C. analyst
D. reviewer
Answer: C

6. A customer has a help desk department for their business. Which part of IBM Tivoli Storage Manager allows the help desk personnel to perform remote restores upon request?
A. Web client
B. move node data
C. administrative GUI
D. remote desktop client
Answer: A

7. What can be done on an IBM DR550?
A. Expire the inventory
B. Delete data from the inventory.
C. Change the archive retention period of archive data.
D. Change the backup retention period of the backup data.
Answer: A

8. What must be evaluated when determining how the customer handles incidents?
A. security procedures
B. site availability requirements
C. change management process
D. problem management process
Answer: D

9. Which element of the customer's environment is vital to ensure that an accurate analysis of their storage requirements is performed?
A. business processes
B. core business need
C. business trend analysis
D. business intelligence knowledge base
Answer: A

10. Which IBM product provides the most information for creating a long range vision document?
A. IBM Tivoli Storage Manager
B. IBM Tivoli Enterprise Solution Advisor
C. IBM Tivoli Storage Productivity Center
D. IBM Tivoli Storage Manager Operational Reporting
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved