Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-023 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-023 Sample Questions:

1. A support provider opens a PMR for a customer. Who is the owner of this issue?
A. customer
B. support provider
C. account manager
D. IBM Tivoli Support
Answer: D

2. What are three correct classifications when reporting a problem? (Choose three.)
A. Software
B. Hardware
C. ICN Number
D. Priority Level
E. Response Time
F. Driver and or Configuration
Answer: A, B, F

3. What are two examples of diagnostic Information? (Choose two.)
A. script
B. dumps
C. traces
D. file name
E. incident history
Answer: B, C

4. The ESR/SR tool is used to open, update and report on PMRs online. Whose responsibility is it to grant and deny access to the ESR/SR?
A. Primary Contact
B. IBM Tivoli Support
C. Passport Advantage
D. Site Technical Contact
Answer: D

5. Which information does the IBM Information Center provide?
A. How to access and download IBM software.
B. How to change a customer's Primary Contact information.
C. Task oriented How to instructions and reference material.
D. Updated information regarding PMRs you have opened with IBM Tivoli Support.
Answer: C

6. Which Maintenance Delivery Vehicles (MDVs) provides a cumulative, fully supported and formally tested software maintenance package of APAR fixes?
A. FITS
B. Test Fix
C. Fix Pack
D. Limited Availability Interim Fix
Answer: C

7. Based upon user feedback of the IBM Support Assistant tool, what increased resolution time have they observed?
A. 2%
B. 5%
C. 10%
D. 15%
Answer: C

8. What is the IBM Tivoli Support response goal for severity 1 PMRs?
A. within 1 hour
B. within 2 hours
C. within 30 minutes
D. within 90 minutes
Answer: B

9. Which item can be sent to a Support Provider using e-mail as a temporary solution?
A. upgrade
B. source code
C. new release
D. hotfix or test fix
Answer: D

10. Which is a way to validate that a customer is eligible for support?
A. Priority Level
B. Analyst's Discretion
C. Support Entitlement
D. Passport Advantage
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved