Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-022 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-022 Sample Questions:

Q: 1
Which tool is used to create or modify a profile for a Web Response Time transaction?
A. Profile Editor
B. Situation Editor
C. Query Management Editor
D. Application Management Configuration Editor
Answer: D

Q: 2
For silent installation of Tivoli Enterprise Monitoring Server on UNIX/Linux, what is the default response file name?
A. silent-install.txt
B. tern-response.opt
C. tern-response.txt
D. tern-response.OPT
Answer: A

Q: 3
On UNIX/Linux when installing application support for desktop client, which command configures the Tivoli Enterprise Portal client with the new agent information?
A. itmcmd support-t
B. itmcmd config cjitmcmd config ? cj
C. itmcmd config cqitmcmd config ? cq
D. itmcmd support cmitmcmd suppoft ? cm
Answer: B

Q: 4
To verify that a new roboric script is running successfully on a Robotic Response Time agent, which step is used?
A. check the last run status for the script on the agent Playback Status workspace from the
Tivoli Enterprise Portal (TEP)check the last run status for the script on the agent? Playback
Status workspace from the Tivoli Enterprise Portal (TEP)
B. check the script execution history log in <ITM_HOME>\tmaitm6\logs
C. check the robotic agent Verification Point Failures workspace from the TEP
D. check the Robotic Scripts workspace for the Application Management Console from the TEP
Answer: D

Q: 5
Which component will be installed first when using th launch pad program to install Rational Performance Tester (RPT) V8.0 on a Windows machine that has no previous IBM or Rational software installed?
A. RPT Agent
B. RPT Server
C. IBM Installation Manager
D. Rational License Key Administrator
Answer: C

Q: 6
How can one detect that Transaction Tracking data is dropped because of a high load situation?
A. from the Transaction Reporter log file
B. from the Transaction Collector log file
C. topology view showing unlinked nodes
D. Transaction Collector workspace not available on the Tivoli Enterprise Portal
Answer: B

Q: 7
Which file on a Windows Web Response Time Tivoli Enterprise Monitoring Agent contains the raw transaction data and is good place to check if transactions for a particular web server are being monitored?
A. ITM_HOME\tmaitm6\kt5_config.ini
B. ITM_HOME\tmaitm6\wrm\logs\*.dat
C. ITM_HOME\tmaitm6\wrm\logs\*.sm3
D. ITM_HOME\tmaitm6\wrm\Collector\kflmenv
Answer: C

Q: 8
When a new robotic script is deployed to a Robotic Response Time agent running on Windows, in which directory will it appear on the agent machine?
A. <ITM_HOME>\tmaitm6\t6
B. <ITM_HOME>\kt1depot\t3
C. <ITM_HOME>\kt6depot\t3
D. <ITM_HOME>\kt1depot\t6
Answer: D

Q: 9
On UNIX/Linux, when installing application support for Tivoli Enterprise Monitoring Server(TEMS), which statement is true?
A. The TEMS must be started
B. The TEMS must be stopped
C. All data collectors must be stopped
D. Product codes for the Web agent should be allowed to default
Answer: A

Q: 10
What are the three locations of configuration files for the t3 agent on UNIX/Linux? (Choose three.)
A. ITM_HOME/etc/kt3.ini
B. ITM_HOME/config/kt3.ini
C. ITM_HOME$(HOSTNAME)_t3.cfg
D. ITM_HOME$(HOSTNAME)_kt3.cfg
E. ITM_HOME/config/t3-logging/properties
F. ITM_HOME/config/kt3-logging/properties
Answer: A, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved