Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-021 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-021 Sample Questions:

1. Which method is used to uninstall an integratable IBM Tivoli Workload Scheduler agent?
A. Launchpad
B. twsuninst script
C. removetws script
D. uninstaller wizard
Answer: D

2. On which platform are LD_LIBRARY_PATH and LD_RUN_PATH environment variables exported by
jobman set locally?
A. AIX
B. Solaris
C. HP-UX
D. Windows
Answer: C

3. How is information about embedded WebSphere configuration for Windows retrieved?
A. open the Tivoli Dynamic Workload Console
B. open the WebSphere administration console
C. run <installation path>\wastools\backupConfig.bat
D. run <installation path>\wastools\showHostProperties.bat
Answer: D

4. Which report prints the contents of the IBM Tivoli Workload Scheduler calendars?
A. rep1
B. rep3
C. rep7
D. rep11
Answer: B

5. How can a Job with EXEC as Internal Status be stopped in the Job Scheduling Console?
A. select Kill from the menu
B. select Release from the menu
C. select Cancel Job from the menu
D. select Cancel Pending from the menu
Answer: A

6.When using an IBM Tivoli Workload Scheduler Master Domain Manager on a UNIX/Linux platform with a DB2 database, which command can be used to restore an offline backup of the IBM Tivoli Workload Scheduler database?
A. db_tar
B. db_restore.sh
C. cpio db2<instance>
D. db2 restore database
Answer: D

7. Which process do agents start on the master when they are fully linked?
A. writer
B. netman
C. mailman
D. batchman
Answer: A

8. Which DB2 versions are supported by IBM Tivoli Workload Scheduler?
A. 8.1 and 8.2
B. 8.2 and 9.5
C. 9.1 and 9.5
D. 8.1, 8.2, 9.1, and 9.5
Answer: C

9. How can information about Solaris Operating Environment version be retrieved?
A. run uname -a
B. run kernelInfo
C. run sunny -- version
D. edit /etc/TWS/SOLARIS-version
Answer: A

10. What are the logical definitions (hosted by a physical workstation) used to extend job processing to selected applications such as PeopleSoft known as?
A. methods
B. Standard Agents
C. Extended Agents
D. Domain Managers
Answer: C

11. Which application should be installed to perform scheduling object database management, plan management, workload monitoring, event management operations, and the running of reports?
A. Glance
B. gcomposer
C. Job Scheduling Console
D. Tivoli Dynamic Workload Console
Answer: D

12. Using IBM Tivoli Workload Scheduler, how can different departments in a business easily identify their batch jobs?
A. There is no way to differentiate their batch jobs.
B. Take no action as this will happen automatically.
C. Create a naming convention for each department.
D. Assign each department a different job priority so that their jobs will be grouped together in the job queue.
Answer: C

13. Given that a business has departments that are responsible for their own batch jobs, and that each department has their own set of workstations, how can an IBM Tivoli Workload Scheduler operator temporarily suspend all work for that department?
A. Rerun the Final job stream.
B. Cancel all jobs for the department.
C. Shut down the Master Domain Manager.
D. Set the departments workstation(s) fence to GO.
Answer: D

14. In an environment that includes both a Master Domain Manager (MDM) and Backup Master Domain Manger (BMDM), which two options are appropriate for the location of the database? (Choose two.)
A. local database installed on the MDM only
B. live local database installed on the BMDM only
C. single database on a clustered machine remote from the MDM and BMDM
D. live database installed on a single Fault Tolerant Agent within IBM Tivoli Workload Scheduler network
E. live database on MDM and High Availability Disaster Recovery/Data Guard standby database on BMDM
Answer: CE

15. In an environment containing highly critical batch jobs, which two options should be considered for the IBM Tivoli Workload Scheduler architecture? (Choose two.)
A. the use of Backup Domain Mangers
B. clustered Master Domain Manager and database
C. Fault Tolerant Agent and application installed on clustered servers
D. multiple installations of a Fault Tolerant Agent on the application server
E. regular backups of the IBM Tivoli Workload Scheduler and application databases
Answer: AC

16. What are three purposes of the twsappsinst command? (Choose three.)
A. install the Option Editor
B. Install Command-Line Client
C. install the Java Runtime Environment for PeopleSoft
D. install IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications
E. install an IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications patch
F. add an access method to an already existing installation of IBM Tivoli Workload Scheduler for
Applications
Answer: CDF

17. A non-integratable agent is installed on a UNIX workstation. Which two utilities can be used to remove this IBM Tivoli Workload Scheduler instance? (Choose two.)
A. wdrmvsp
B. SETUP.bin
C. twsappsinst
D. twsinst script
E. Launchpad.sh
Answer: AD

18. What is the best time for the start of the production cycle if daily execution of critical jobs run 0600 through to 1800, and backups can run from 2000 through to 0800 in a company?
A. 2200
B. 1900
C. 0600
D. 0000
Answer: B

19. An international company has IBM Tivoli Workload Scheduler workstations in three timezones, where the master and one workstation are on UTC+2, some workstations on UTC -2, and a few others on UTC +5.
Which workstation's timezone will the choice of the start of production day?reference?
A. the master
B. the most stable workstation
C. a workstation whose timezone is UTC -2
D. a workstation whose timezone is UTC +5
Answer: A

20. Which DB2 attribute is referenced during IBM Tivoli Workload Scheduler master installation on Windows?
A. the DB2 installation directory
B. the DB2 directory containing db2level.exe file
C. the DB2 directory containing db2profile.bat file
D. the directory containing createDataSourceProperties.bat file
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved