Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-019 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-019 Sample Questions:

1. Which Domain name is valid during an installation process?
A. itnmdomain
B. itnm-domain
C. ITNMDOMAIN
D. ITNM-DOMAIN
Answer: C

2.Which IP address must be specified as Network Address Translation (NAT) Gateway when adding a new NAT Gateway in IBM Tivoli Network Manager IP Edition (Tivoli Network Manager)?
A. Public IP address of NAT Gateway
B. Private IP address of NAT Gateway
C. IP address of Tivoli Network Manager Server
D. Default Gateway IP address of Tivoli Network Manager Server
Answer: A

3. Which file needs to be configured to set the precedence of the events sent for Root Cause Analysis?
A. AmosSchema.cfg
B. NcoGateInserts.cfg
C. EntityEventToAlert.rule
D. SuppressContainedAlerts.rule
Answer: B

4. Which script must be run on the Tivoli Integrated Portal server to extract the events from OMNIbus so that data in reports can be viewed?
A. <Tivoli_Integrated_Portal_install_dir>/products/tcr/bin/configClient.sh
B. <Tivoli_Integrated_Portal_install_dir>/products/tcr/bin/startTCRserver.sh
C. <Tivoli_Integrated_Portal_install_dir>/products/tnm/bin/itnm_currentStatus
D. <Tivoli_Integrated_Portal_install_dir>/products/tnm/bin/itnm_polldata_pruning
Answer: C

5. Click the Exhibit button.

A Network Administrator has configured the Scope.
Which two IP addresses will be deemed in-scope during a discovery of the network? (Choose two.)
A. 20.20.5.1
B. 20.20.5.63
C. 10.10.0.68
D. 172.168.0.5
E. 192.168.25.15
Answer: BD

6. When defining a new chassis with interfaces and connecting this to an existing entity using the
PresetLayer functionality, which three items need to be provided? (Choose three.)
A. neighbor information
B. containment information
C. the ClassName for the new entity
D. define the agents to run against the device
E. the SNMP/telnet credentials for the new entity
F. entity definitions for the chassis and interfaces
Answer: ABF

7. Which field is required to be set in an event so that the Event Gateway passes it through to IBM Tivoli Network Manager IP Edition for further processing on a default installation?
A. Node
B. Severity
C. AlertKey
D. LocalNodeAlias
Answer: D

8.Which three items affect the number of IBM Tivoli Network Manager IP Edition domains? (Choose three.)
A. discovery scheduling
B. installation username
C. administrative boundaries
D. IP address space structure
E. seeding method for the discovery
F. estimated number of network entities
Answer: CDF

9. Which three items add to the normal expected deployment time? (Choose three.)
A. seeding from a file and ping sweeping
B. multiple global SNMP community strings
C. non-contiguous or unmanageable networks
D. devices outside of the standard device support list
E. collector-based discovery from external data source
F. Federal Information Processing Standard compliance
Answer: CDE

10. When planning for an IBM Tivoli Network Manger IP Edition deployment, which network consideration requires the segmentation of the network into more than one domain?
A. overlapping 1-1 NAT address spaces
B. Multiprotocol Label Switching VPN network operation
C. overlapping non Network Address Translation (NAT) address spaces
D. Regional Network Operations Centers performing follow the Sun support in Houston, Paris, and Tokyo
Answer: C

11. When planning for an IBM Tivoli Network Manger IP Edition deployment, which three factors require a custom installation rather than a default? (Choose three.)
A. there is a Failover requirement
B. the requirement to install as a non-root user
C. firewall ACLs in operation within the managed network
D. system restrictions preventing the launching of X-windows
E. the Netcool Common Information Model database type is Oracle
F. Federal Information Processing Standard compliance is required
Answer: AEF

12. What is the minimum memory requirement for a server when planning a single server IBM Tivoli Network Manager IP Edition deployment on a small network where all the required components are on the same server?
A. 1 GB
B. 2 GB
C. 4 GB
D. 8 GB
Answer: C

13.When planning distributed IBM Tivoli Network Manager IP Edition( Tivoli Network Manager) deployment on a small network, what is the minimum memory requirement for the server where Tivoli Network Manager core components are installed?
A. 1 GB
B. 2 GB
C. 4 GB
D. 8 GB
Answer: B

14. Which three databases are supported by IBM Tivoli Network Manager IP Edition? (Choose three.)
A. DB2 7.2
B. DB2 9.1
C. Oracle 10g
D. Oracle 11g
E. MSSQL 2005
F. Postgres SQL
Answer: BCD

15. A customer has a network with 3,000 devices, and each device has around 100 interfaces spread across the world. The expected growth of the network is 10% every year, that is 300 devices with 100 interfaces.
What is the best type of installation of IBM Tivoli Network Manager IP Edition (Tivoli Network Manager) based on current scenario?
A. one Tivoli Network Manager server with multiple pollers
B. two Tivoli Network Manager servers with multiple pollers
C. one Tivoli Network Manager server without multiple pollers
D. two Tivoli Network Manager servers without multiple pollers
Answer: A

16.Which two generic types of data sources can be used to provide input to the discovery system using the Collector Framework? (Choose two.)
A. XML
B. CSV
C. Java
D. SNMP
E. Database
Answer: AB

17. Which two tasks need to be performed to prepare the Collector Framework for discovery? (Choose two.)
A. start the collector
B. configure the collector
C. enable the Collector Stitchers
D. initialize the database connections for seeding
E. ensure that the ping discovery process is running
Answer: AB

18. Given a customer network with five static Network Address Translation private address space areas of which two overlap, what is the minimum number of IBM Tivoli Network Manager IP Edition installations required?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 5
Answer: A

19. In a customer network with the NOC network, three private address spaces behind static Network Address Translation gateways, and four overlapping VPN address spaces, how many installations are required?
A. 1
B. 2
C. 5
D. 8
Answer: C

20. Which browser version is supported when a client operating system is AIX 6.1 and using Web
applications of IBM Tivoli Network Manager IP Edition?
A. Mozilla Firefox 1.5
B. Mozilla Firefox 2.0
C. Mozilla Firefox 3.0
D. Netscape Navigator 8
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved