Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-016 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-016 Sample Questions:

1.What is a Location that contains inventory items, has a GL Account Code assigned to it, and provides a read-only list of inventory items at that Location?
A.a Site
B.a Storeroom
C.a Courier Location
D.a Holding Location
Answer: B

2.A given discovery tool does not provide or maintain information on Sites. How can this information be provided for an IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1 (TAMIT) implementation?
A.use the Task Filters application
B.use the Deployed Assets application
C.set the values using an expression in a mapping
D.run the TAMIT Site application to align the Deployed Assets to a Site
Answer: C

3.A Rotating Item is being received and held in a holding Location. It is not serialized. What is the status of the receipt line item?
A.WINSP
B.WASSET
C.WRECPT
D.WRASSET
Answer: B

4.Which application is used to establish standard naming conventions for computer software applications?
A.Link Rules
B.Comparison Rules
C.Software Conversion
D.Deployed Asset Conversion
Answer: C

5.Which capabilities are facilitated by associating Commodities with a contract?
A.managing Commodity Codes
B.managing Commodity Groups
C.searching for Locations by Contract
D.searching for Commodities by Contract
Answer: D

6.What must be specified before changing a contract's status to Approved (APPR)?
A.at least one site authorized
B.contract start date and vendor terms
C.contract start and end dates and a vendor
D.the contract associated to at least one vendor
Answer: A

7.As part of Work Order functionality, which action is used to modify Asset, Location, and Configuration Item
Specifications?
A.on a Work Order, use the Move/Swap/Modify action
B.on a Work Order, use the Specify/Modify Classification action
C.on a Work Order result list, use the Move/Swap/Modify/ action
D.on a Work Order result list, use the Specify/Modify Classification action
Answer: A

8.Where can a comment be made that explains why an Authorized Asset does not link to a Deployed Asset?
A.Asset Link Results
B.Integration Framework
C.Asset Reconciliation Results
D.IBM Tivoli Integration Composer
Answer: C

9.When creating an Item within the Item Master application, what are two mandatory fields? (Choose two.)
A.Item
B.Lot Type
C.Order Unit
D.Description
E.Commodity Group
Answer: A, B

10.Which field is required when creating a Person Group?
A.User
B.Group
C.Person
D.Person Group
Answer: D

11.In the Inventory application, how should modifications to the current balance of an Item in a Storeroom be made?
A.select Inventory Adjustments -> reconcile balance from the Select Action menu
B.select Inventory Adjustments -> select Current Balance from the Select Action menu
C.select Unit of Measure and Conversion -> add Modify Conversions from the Select Action menu
D.select Unit of Measure and Conversion -> add Modify Units of Measure from the Select Action menu
Answer: B

12.At which level are Storeroom Records managed?
A.Site
B.System
C.Location
D.Organization
Answer: A

13.An Action can be triggered during which two events? (Choose two.)
A.escalation point
B.Exception Group
C.Workflow control
D.Workflow process
E.ticket management process
Answer: A, D

14.Which status must the Work Order have to facilitate Flow Control Use?
A.APPR
B.INPRG
C.READY
D.INITIATE
Answer: B

15.What can Item Assembly Structures be used as templates for?
A.for building multiple Item Masters
B.for building multiple Storeroom Locations
C.for building multiple Commodity Groups and Commodity Codes
D.for building multiple Asset Assembly Structures and their related Location systems
Answer: D

16.At which database level are Tax Options set?
A.Set
B.Site
C.System
D.Organization
Answer: D

17.At which level can Service Items be set?
A.Site
B.System
C.Item Set
D.Organization
Answer: C

18.If a maximo.properties file exists and contains the same property name but at a different Value than the database is aware of, what will be the result when the application server is started?
A.The lower value defined in either the maximo.properties file or the database will be the active value.
B.The higher value defined in either the maximo.properties file or the database will be the active value.
C.The value maintained in the maximo.properties file will be overridden by the settings in the database.
D.The value maintained in the database will be overridden by the settings in the maximo.properties file.
Answer: D

19.Which application is used to view data collected from a Discovery Tool?
A.Nodes
B.Assets
C.Computers
D.Item Master
Answer: C

20.Which log level must log4j.logger.maximo.sql be set to so SQL statements are printed in the log?
A.INFO
B.ERROR
C.DEBUG
D.SQLDEBUG
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved