Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-015 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-015 Sample Questions:

1.Where is E-audit enabled?
A.Users
B.Security Groups
C.Application Designer
D.Database Configuration
Answer: D

2.Which statement is correct?
A.Any type of Ticket or Work Order can be created from the Asset, Location and Configuration Item (CI) applications.
B.A Service Request, Incident, Problem, Work Order, Change or Release in the Assets, Locations and CI applications can be created.
C.A Service Request or Work Order can be created from the Assets and Locations applications. A Ticket or Work
Order cannot be created from the CI application.
D.Any type of Ticket or Work Order can be created from the Assets and Locations applications, but you can not create an activity or task. A Ticket or Work Order cannot be created E.
Answer: B

3.When configuring inventory reorder options, which statement is correct?
A.Internal requests are automatically created as purchase orders.
B.External requests are automatically created as purchase orders.
C.External requests are automatically created as purchase requests.
D.External or internal requests can be either purchase orders or purchase requests.
Answer: D

4.Which statement is true about creating a Person Group?
A.The Default cannot have alternates assigned.
B.The Site Default is automatically the Group Default.
C.The first person assigned to a group is the Group Default.
D.The Group Default is identified by the lowest sequence number.
Answer: C

5.The appropriate status to invoke a Preventive Maintenance (PM) alert has been determined to be in the
Organization application. What is the Select Action menu item where this can be set?
A.PM options
B.Asset options
C.System settings
D.Work Order options
Answer: A

6.To which two applications can a meter belong in order to perform meter-based Preventive Maintenance? (Choose two.)
A.Assets
B.Locations
C.Item Master
D.Configuration Items
E.Condition Monitoring
Answer: A, B

7.What are the three types of meters?
A.Flow, Utility, Rate
B.Condition, Utility, Gauge
C.Continuous, Condition, Rate
D.Continuous, Gauge, Characteristic
Answer: D

8.How can unsatisfactory services be rejected in the Receiving application?
A.use the Return Services dialog box in the Service Receipts tab
B.create a negative quantity receipt line on the Service Receipts tab
C.use the Return Services Action menu item from the Service Receipts tab
D.modify the Service Receipt line by entering a value in the Rejected Quantity field
Answer: B

9.An attribute is added to a ClassStructure record in the Classifications application. On which applications will the attribute be copied to existing records that use this classification?
A.Assets, Item, Locations
B.Job Plan, Ticket Template, Item
C.all applications that have a Specifications tab
D.Assets, Item, Job Plan, Preventive Maintenance
Answer: A

10.A client wants to set up the system to automatically generate Preventive Maintenance (PM) Work Orders each Monday at 1:00 p.m. only for the Texas site. They want to have only PMs within this site where the Work Order priority is equal to one. How many days would be set in the PM options?
A.0
B.4
C.5
D.7
Answer: D

11.In the Item Master application, which statement is true about the relationship of a storeroom to a non-rotating item?
A.The current inventory value of the non-rotating item is indicated by storeroom.
B.The current inventory balance of the non-rotating item is indicated by storeroom.
C.The current value of all non-rotating items in a particular storeroom of this type is indicated.
D.The current number of non-rotating items of this type on hand, on order, and on backorder are indicated for this storeroom.
Answer: B

12.What is selected from the Select Action menu to add or modify a task on a closed Work Order?
A.Edit Job Plan
B.Move/Modify/Swap
C.Modify/Delete Work Log
D.Edit History Work Order
Answer: D

13.In the Labor Reporting application there are four actions/ buttons that allow timesheet data to be entered using different dialogue boxes. In addition to Enter by Labor, what are the three other methods? (Choose three.)
A.Enter by Craft
B.Enter by Ticket
C.Enter by Work Order
D.Enter by GL Account
E.Enter by Craft/Skill Level F.Enter by Contract/Vendor
Answer: B, C, F

14.Which attribute of an Item Assembly Structure involves selecting a value from a Detail menu as opposed to typing it?
A.belongs to
B.current level
C.top level item
D.children quantity
Answer: A

15.Which functions are provided by a Master Contract?
A.Master Contract sets the properties and default terms and conditions for all contracts written by an authorized site
B.Master Contract sets the properties and default terms and conditions for all associated contracts written by an authorized site
C.Master Contract sets the properties and default terms and conditions for all contracts written to a vendor by an authorized site
D.Master Contract sets the properties and default terms and conditions for all associated contracts written to a vendor by an authorized site
Answer: D

16.A shift has the following repeating pattern: - 2 weeks day work - 1 week night work - 1 week off What is the correct number of days in the pattern?
A.7
B.14
C.21
D.28
Answer: D

17.If two companies exist, how can one company be made a parent of the other company?
A.from the Companies application, use the Select value to edit the parent company
B.from within the Companies application, add the child company to the Branches tab
C.from the Companies application, select the parent company and check the Is Parent field
D.from the Company Master application, select the parent company and check the Is Parent field
Answer: B

18.What is reviewed first when experiencing slow performance?
A.Security Groups
B.System Properties settings
C.Application Designer changes
D.Maximo and Application Server logs
Answer: D

19.When creating a purchase requisition. If an item is selected for which there is an existing contract, the system automatically populates which field on the PR lines tab?
A.Tax
B.Manufacturer
C.Vendor name
D.Extended price
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved