Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-004 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-004 Sample Questions:

1. Which command can be used to verify if a backup stgpool command finished successfully?
A. Q LOG
B. Q ACTLOG
C. Q PROCESS
D. Q STGPOOL
Answer: B

2. What is the minimum size of active log?
A. 2 GB
B. 13 GB
C. 128 GB
D. It depends upon the file system size
Answer: A

3. Which option disables deduplication when using update scgpooi?
A. DUPLICATE=NO
B. DUPLICATE=OFF
C. DEDUPLICATE=NO
D. DEDUPLICATE=OFF
Answer: C

4. An IBM Tivoll Storage Manager (Tivoli Storage Manager) administrator checks daily the Tivoli Storage Manager activity log for errors and warnings This task is a manual process that should be automateD. What should the administrator do?
A. Create a script and run it daily from the command line.
B. Create a script and a client schedule to run it daily automatically.
C. Create a script and an administrative schedule to run it dai ly automatically.
D. Use the Administration Center, select Define Script, and then select "run daily".
Answer: C

5. Which type of storage pool can use either a sequential access device class or a random?
A. active-data pool
B. copy storage pool
C. primary storage pool
D. deduplicated data pool
Answer: C

6. After a scheduled backup to IBM Tivoll Storage Manager (Tivoli Storage Manager) performed by Tivoll Storage Manager client node, it has been found that few files have been skipped or not included in backup for some reason. Which two logs from backup-archive client should be checked as an initial step to get information of schedule operation failure? (Choose two.)
A. activity log
B. error report from operating system
C. dsmerror.log file located in backup-archive client installation directory
D. Dally Operational Report generated by Tivoli Storage Manager server
E. dsmscheD. log file located in backup-archive client Installation directory
Answer: C, E

7. What occurs when the archive log runs out of space?
A. An archive log mirror is createD.
B. Afailover archive log Is createD.
C. The IBM Tivoli Storage Manager server halts.
D. Data begins being deleted from the IBM Tivoli Storage Manager server
Answer: C

8. Which two statements are true about shredding sensitive data? (Choose two.)
A. I/O response time is improveD.
B. Performance for shredding data is faster.
C. Discovering and reconstructing data Is easy.
D. Data is overwritten one or more times after it is deleteD.
E. Shredding can be done either automatically or ma nually
Answer: D,E

9. Which command can be used to display information about all volumes checked into an automated library for use by the IBM Tivoli Storage Manager server?
A. Q MEDIA
B. Q LIBVOL
C. Q VOLUMES
D. Q CONTENTS
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved