Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-003 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-003 Sample Questions:

Q: 1
What is another piece of essential information, in addition to the list below, which can be used to create a diagram of the customer organization?
- divisions
- location(s) / geographical information
- reporting chains
A. business units
B. e-mail addresses
C. Help Desk functions
D. whether or not the customer has a dedicated Operations Center
Answer: A

Q: 2
Which document describes what needs to be addressed in a security solution for a customer?
A. Installation History
B. Design Specification
C. Interface Specification
D. Requirements Specification
Answer: D

Q: 3
How can a user bypass the strong authentication mechanism provided by IBM Tivoli Access Manager for Enterprise Single Sign-On?
A. Get an authorization code from help desk.
B. Access the application using Web Workplace
C. There is no way to bypass strong authentication.
D. Reboot the system disabling the strong authentication.
Answer: A

Q: 4
Which three actions should be taken to improve the performance and availability of IBM Tivoli Directory Server? (Choose three.)
A. partition the directory if local applications require access to the full directory content
B. use a cascade replication topology to off-load replication work from the replica server
C. partition the directory if remote applications require access to the full directory content
D. distribute multiple replicas into other LANs with slow network connections to the master
E. partition the directory if local applications require access to a subset of directory content
F. use a peer-to-peer replication topology if any of the applications perform several updates to the directory
Answer: D,E,F

Q: 5
What is the authoritative source of identity information about a user in an identity federation?
A. the SAML V1.1 protocol
B. the identity provider only
C. the service provider only
D. both the service and identity providers
Answer: B

Q: 6
A customer wants to consolidate authentication information for all existing products, such as IBM WebSphere, IBM Tivoli Access Manager, and IBM Tivoli Identity Manager with a single product.
Which product can be an authentication information server for the customer?
A. IBM DB2
B. Tivoli Data Warehouse
C. IBM Tivoli Directory Server
D. IBM Tivoli Directory Integrator
Answer: C

Q: 7
With which other IBM product does IBM Tivoli Key Lifecycle Manager work seamlessly?
A. IBM Tivoli Backup Manager
B. IBM Tivoli Storage Manager
C. IBM Tivoli Encryption Manager
D. IBM Tivoli System Storage Archive Manager
Answer: B

Q: 8
After meeting with the customer, the following list concerning security is compiled:
- customer business requirements
- customer business requirements
- immediate business/security needs
- customer long-term business/security vision
- customer long-term business/security vision
- customer stated security requirements
- customer stated security requirements
What should also be included in this list?
A. list of products to be deployed
B. recognized security standards
C. existing change control processes
D. company complete organizational chart
Answer: B

Q: 9
Which two types of information are needed when creating a document on a customer's IT and business organizational structure? (Choose two.)
A. number of business units
B. annual expenditure on IT assets
C. number of employees in IT organization
D. list of divisions within the IT department
E. total number of systems used by the company
Answer: A,D

Q: 10
The solution advisor is analyzing a customer business processes, and focusing on a subset dealing with cross-enterprise Web transactions, both HTML- and SOAP-based. Which three corresponding security requirements can be addressed by IBM Tivoli Federated Identity Manager?
(Choose three.)
A. federated (cross-enterprise) Web single sign-on
B. federated (cross-enterprise) provisioning of users
C. federated (cross-enterprise) authorization of access to Web resources (SOAP only)
D. federated (cross-enterprise) authorization of access to Web resources (HTML only)
E. federated (cross-enterprise) authorization of access to Web resources (SOAP and HTML)
F. federated (cross-enterprise) assurance of compliance for both enterprises desktops and servers
Answer: A,B,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved